Speciale doelgroepen

Duur: 6 uur

94,50 p.p.

Koningslust

Een huskytocht als onvergetelijke dag!

Het dagarrangement met onze husky’s kunt u alleen voor uzelf reserveren, of met zijn tweeën of met een groep. Ook voor kinderen ( vanaf 8 jaar), ouderen en minder validen is een dagarrangement met een huskytocht een bijzonder uitstapje.

Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem gerust contact met ons op.

Programma speciale doelgroepen

10.00 uur Ontvangst op onze locatie met koffie, thee en een kleine koffietafel
10.30 uur Kennismaking met de husky’s
Uitleg over de voeding en de te gebruiken materialen tijdens de huskytocht
11.30 uur Onder begeleiding maken van een sledehondentocht in het bos en indien gewenst kunt u zelf een span sledehonden besturen.
Lunch eten we in het bos waar we een mobiele keuken meenemen.
ca. 16.00 uur Afsluiting met een drankje en een hapje

Sfeer impressie

Overige informatie

  • De prijs voor een dagarrangement met de husky’s is € 94,50 pp. (volwasssenen). Vraag naar de mogelijkheden
  • Uitbreiding met een bbq is mogelijk vanaf 6 personen
  • Minder valide mensen op de kar bij André met 8 of 10 honden.
  • Deelname aan een huskytocht is op eigen risico

U maakt ’s ochtends uitgebreid kennis met onze husky’s. André geeft u uitleg over de husky’s, de sledehondensport en de huskytocht die u gaat maken. Vervolgens genieten we van een lekkere lunch.
Daarna gaan we het bos in! De honden worden ingespannen, waarbij u uiteraard kunt helpen. Als de kar klaar is en de husky’s ingespannen zijn, kan de husky safari van start gaan. De quad met onze professionele musher rijdt voorop. Elke deelnemer krijgt de kans om zelf te mushen. Kinderen gaan voorop mee op de kar. Minder validen kunnen als ze zelf niet willen mushen bij Andre voorop mee op de kar Tijdens deze exclusieve tocht ervaart u wat ‘mushing’ inhoudt!

Na de huskytocht gaan we terug naar onze accommodatie, waar de honden beloond worden met een lekker hapje. U geniet daarna van een lekker drankje en een hapje als afsluiting van een onvergetelijke dag. Denkt u eraan gemakkelijke vrijetijdskleding die vuil mag worden mee te nemen of aan te trekken?

Ook een groot aantal senioren en zelfs hoogbejaarden hebben al van onze huskytocht genoten. De huskykar is uiterst veilig en voorzien van een speciale stoel die ook voor mindervaliden geschikt is. Ook onze accommodatie is prima toegankelijk met een rolstoel. Neemt u gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Mensen die niet zelf een sledehondenteam kunnen besturen kunnen voorop de kar mee in het zitje.
We kiezen er dan voor om in plaats van 6 : 10 huskies voor de kar te spannen

Dit wordt zeker een dag waar men nog lang over zal napraten!