Disclaimer

Lowland Pack internet site
Lowland Pack stelt het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze sledehondentochten en een bezoek brengt aan onze internetsite. De informatie op deze site wordt zo accuraat en actueel mogelijk gepresenteerd. Wijzigingen in het programma, aanbod en prijzen, of andere informatie op deze site is ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Lowland Pack internetsite kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright
Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze internetsite, waarbij wordt bedoeld teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan Lowland Pack.
Informatie op deze internetsite, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Lowland Pack.

Virussen en veiligheid
De Lowland Pack internetsite wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kunnen wij helaas niet garanderen.