Huskytochten georganiseerd door een professioneel musher

Lowlandpack, al jaren actief met de husky sledehond

Passie en liefde voor husky’s

Lowlandpack is ontstaan uit de passie voor de husky van de eigenaar, André Veenstra. André is al jarenlang een bekend gezicht in de sledehondensport. Hij heeft een roedel van dertig Siberische husky sledehonden, waarmee hij al vijftien jaar deelneemt aan landelijke en Europese kampioenschappen. Een aantal van zijn sledehonden is inmiddels te oud om mee te lopen. Deze husky’s genieten op eigen terrein van hun oude dag als scharrel husky. Met de jongere sledehonden onderneemt André tochten door het bos en in de sneeuw. André is gegrepen door het karakter en de werklust van de husky en het plezier dat deze sledehond beleeft aan het rennen voor de slee.

Accommodatie

Te midden van de Limburgse natuur en de husky roedel
Lowlandpack is gevestigd op een prachtige locatie te midden van de Noord-Limburgse natuur. Op het idyllische terrein is een sfeervolle ontvangstruimte en faciliteiten om te lunchen en te dineren. Ook is er de mogelijkheid om met kleine groepen te vergaderen.
De ontvangstruimte met toilet is ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. In de prachtige tuin zijn de kennels en speelweide van de husky roedel ondergebracht. De gepensioneerde husky’s lopen als scharrelhusky’s op het terrein.